ChangeofHeart

2015-02-23
10:10:31

Glad men trött tjej

 Vet ni? Jo dom flesta av er gör säkert redan det, men JAG HAR TAGIT KÖRKORT. Så jäkla glad tjej som för knappt en vecka sen fick ett godkänt av en gubbe i Farsta. Har dock inte hunnit köra nån bil än sen jag tog det haha, jag tog tåget hem till Karlstad två timmar efter att jag var klar :P 
 
Och igår fick jag gå och hämta ut det, hoppade hem hela vägen från ica haha :D
Förra veckan var jag så sjukt trött, antar att der var nåt slags antiklimax och att stressen över körkortet släppte. Det gjorde att jag inte orkade följa med mina föräldrar till Falun och titta på skid-VM, vilket ju såklart var lite tråkigt men jag orkade verkligen inte. Har varit (och är delvis fortfarande) bara extremt stressad över livet, jag har egentligen inget konkret att vara stressad över men den olustiga känslan vägrar försvinna. Fina människor har i alla fall hjälpt mig tänka på annat, sov borta två nätter förra veckan hos en trevlig person, och helgen tilllbringade jag i skolans bibliotek med underbara Belle. VI båda älskar att sitta där på helgerna, det är ju helt tomt på folk och så får man sitta och konversera, plugga lite och mumsa på matsäck i lugnt och ro. Jag känner nämligen att alla dagar ser ju likadana ut, jag har ju liksom ingen "helg" på samma sätt som jobbande människor har. Så då tar jag hellre "ledigt" typ tisdag, torsdag, för att sen plugga på helgen istället.
 
Sen har jag ju kommit igång rejält med gymmandet också! Var där tre gånger förra veckan, och som det ser ut nu blir det fem gånger den här haha! Kan ju visa gym-schemat för förra och den här veckan:
Mån: ledig
Tis: ledig
Ons: ledig
Tors: armar och överkropp
Fre: spinning-pass
Lör: ledig
Sön: mage, rygg, rumpa, bröst
Mån: chill-dag, löpband + stretch
Tis: ben, rumpa
Ons: ledig
Tor: box-pass
Fre: spinning-pass
Lör: pilates-pass
Sön: ledig
 
Men det är kul och jag är motiverad, så jag passar på :D Och ni behöver inte oroa er för att jag ska köra slut på mig själv, jag kör inte maraton-fyspass varje gång och håller koll på mig, jag lovar :)
 
Och så två bilder från veckan, vägen jag går hem från gymmet och en liten osminkad men glad brud!