ChangeofHeart

2011-10-31
22:31:05

S.E.X.

Jag är så fruktansvärt trött på den här designen, så jag funderar på att slänga upp den jag håller på med fast den är jätteful och inte klar, bara för att slippa den som är nu...
Hallå ute i stugorna, hur mås det??
En vecka sedan jag uppdaterade sist, måste vara nån form av rekord! Ni har dock inte missat mycket, en av anlednigarna till att jag inte har skrivit nåt är för att det inte har funnits nåt att skriva om.
Höstlov mina vänner, och vad gör Hanna då? Hon skriver högskoleprov, tittar på serier, spelar tvspel, jobbar med projektarbete på Café 60, pluggar, tittar på film, spelar tvspel, rider, är med vänner, tittar på serier, spelar tvspel, pluggar, myser på skogskyrkogården, jobbar och tittar på film. Kul va? :DDD
Annars har det blivit en del nostalgi-musik-lyssnande på sistonde. En massa band man glömde bort hur bra dom är, det är riktigt roligt faktiskt. Nickelback, Fall Out Boy, Panic! At The Disco, Cute Is What We Aim For, lostprophets, bland andra!
Den här låten har jag haft på hjärnan hela dan, inte den vackraste och djupaste texten kanske, men låten är bra!

Jag har en ny kärlek här i livet. Kaffe och Monster, kan ju inte bli annat än lyckat. Det syns inte att jag är oseriös på bilden va? Ser bara ut som att jag leker fjortis.
Nej jag sov bara mellan 5 och 9 igår morse, och i natt blev det inte heller överdrivet mycket sömn, så vi slänger på några avsnitt av min nya favoritserie, Dexter, och sen blir det sängen :)