ChangeofHeart

2014-08-27
20:33:00

Det där folk inte vill tänka på, del 1

Hej!
Nu kommer väl några av er bli frustrerade och få panik, men nu ska jag i alla fall prata om mitt eviga planerande för framtiden, så ni kan ju skippa det här och komma tillbaka imorgon om ni inte vill läsa.
 
Jag ägnar mycket tid åt att fundera på, planera och önsketänka runt min framtid, och där ibland mina framtida boenden. Jag har en tanke om hur jag skulle vilja att min nästa lägenhet ska se ut, och sen mitt hus. 
 
Jag byggde dom på sims, men av nån anledning funkade inte printscreen så jag fick fota med telefonen, därav den dåliga kvalitén :P men om ni är intresserade kanske ni ser nåt ändå! Ignorera färgval och grejer också, det fanns inte mycket att välja på på sims asså..
 
Min lilla tvåa:
Det som ser konstigt ut på väggen i sovrummet ska vara en stor garderob längst hela väggen liksom.
 
Och så mitt fina hus. Det är gigantiskt jag vet, och jag kommer med allra största sannolikhet aldrig kunna bygga det, men drömma får man ju :)
 
Utifrån, med ett förråd, en liten altan på framsidan och sen trätrall på baksidan. Ignorera raden med golv på höger sida av huset haha, vet inte vad som hände där.
 
Källaren! Biorum med soffor och kuddar, mini-kök och toalett så man slipper gå upp! Sen litet gym och tvättstuga.
Bottenvåningen. Hall, kök, vardagsrum, sovrum med klk, gästrum och badrum. Inglasat uterum, och trä-altan.
Övervåningen, som bara går till typ hälften, den går inte över hela undervåningen och man ser liksom ner till vardagsrummet och matbordet.Chill-hörna, två sovrum och stort badrum med badkar.
 
Vad tycks? :)
<3