ChangeofHeart

2012-01-30
23:50:28

Screw your girl in the back of my Cadillac

Sista gången jag jobbar hela helgen, for sure. Kunde inte somna natten lör-sön, så det slutade med att jag sov 2 h innan jag skulle upp och jobba 11 h i sträck. Inte en jättebra kombo visade det sig, men hög på värktabletter gick det okej ändå. Problemet uppstod när tabletterna sen på kvällen slutar verka. Jag inser vilken fruktansvärd huvudvärk jag har, och hur ont min höft och fot gör (vi tackar hästarna för det). Jag trodde i alla fall att jag skulle spy eller svimma, alternativt både och. Samtidigt. Jag däckar i sängen och vaknar när klockan ringde kl 6. Jag mådde då ännu sämre än kvällen innan och inser rätt snabbt att att jag inte skulle kunna ta mig ur sängen, så jag somnar om lite fint och sover 6 h till.
Plötsligt är allt bättre och efter ytterligare smärtstillande är jag ut sängen och placerar mig framför datorn där jag tillbringar dagen. Pluggade faktiskt lite också vill jag tillägga.
I fredags blev det en sväng in till stan med Klarz, bla en sjätte rutig skjorta och ett par röda byxor kom med hem, jag gillar't.
Men nej nu ska jag fan ta och sova. Inte för att jag vill eftersom det känns som att jag inte gjort nåt annat idag, men för att jag ska vara duktig och snäll mot mig själv!