ChangeofHeart

2012-12-08
16:45:00

Shadows Of The Night

Jag är ju verkligen för bra på att uppdatera! Ska jag vara ärlig har jag faktiskt helt glömt bort att jag har en blogg haha.
December har smygit sig på, och snön likaså. Eller smyga vettefan, den kom ju liksom från ingenstans och som vanligt var Sverige inte beredd. Snökaos för hela slanten, men jag hade det nog ovanligt lugnt tror jag. Spenderade helda dagen hos och med pojkvän, visserligen kunde jag inte åka hem som planerat så jag fick bli väckt klockan 4 på torsdagen, men men! Jag hade ju kunnat sitta fast i en snödriva i Solna liksom, vad vet jag?
Men jag gillar snö. Dock har jag inte varit ute och gått så mycket som jag velat, det har liksom inte blivit av. Men nu har jag ju köpt nya skor och grejer, så nu har jag inget att skylla på längre! Äntligen har jag mina älskade Dr Martens, som jag tänkt köpa i flera år men aldrig gjort. 
Snart är jag klar med julklappshandeln också, har en tripp in till stan på egen hand kvar bara, men den tar vi nån gång nu i veckan så jag slipper det sen. Lite sorgligt dock, jag gillar att handla julklappar, det får mig att känna mig generös och inte så egoistisk som när jag shoppar åt mig själv haha.
 
Livet rullar på, vare sig Hanna vill det eller inte. En person på dagen, en annan på natten. Jag är som en sån där äcklig körsbärslikör i Aladdin-asken. Tillsynes stabil och normal på utsidan, men flytande, konstig och obehaglig på insidan.
Körsbärslikören Hanna. Och vem fan tycker om körsbärslikörer?
 
Eller så är jag en pingvin. Jag tyckte om när du kallade oss det.