ChangeofHeart

2014-10-30
21:33:40

Sing Hallelujah!

Goder afton!
Hoppade löprundan imorse pga sömnbrist och ont i benen, men jag gick en promenad istället och på lördagmorgon ska det springas istället!
Sen tog jag mod till mig och kollade om tentaresultatet hade kommit in. Jag hade klarat den. Jag hade fucking klarat 12 hp-tentan i mikroekonomi. Och jag förtjänade fasen det, som jag har suttit i biblioteket och pluggat asså.
Dock blev jag ännu mer nervös när jag fått veta att jag klarat den, för hur gick det för M? Så himla mycket hängde på det här, klarade hon det inte skulle hon vara tvungen att flytta hem till jul. Ringde henne nervöst och samtidigt som hon kollade satt vi båda och andades nervöst i telefon. Sen satt vi i varsin ände av tråden och storbölade, människan klarade det hon med. Så nu jäklar ska det firas med brunch på Scandic, det var nämligen det vi skulle fira med om vi båda klarade det med haha!
Men brunchen får vänta några veckor pga att folk kommer och hälsar på oss, samt att vi åker ner till Sthlm om två veckor. Så vi gick till Ica, köpte en jäkla massa godsaker och firade med fika istället. 
 
Och så sken solen. Idag var en bra dag. 
Stor, blöt jäkla puss på dig, ja du!