ChangeofHeart

2014-05-29
21:38:20

Ska man se världen eller ha den kvar? Vill man ens ha den kvar om man inte har sett den?

Godafton.
 
Spillde sköljmedel över igår mig, så jag gick runt hela dagen och luktade havsbris.
Såg en något överviktig medelålders man som satt topless på sin balkong och lyssnar på Manboy idag.
 
Jag vill ha en hund sooo badly nu asså, och inte fan blir det bättre av att min hundcoach-guru tar med sig världens sötaste shäfervalp Majvor till Nyhetsmorgon och pratar om hur man ska ta hand om sin valp. Jag längtar på riktigt ihjäl mig efter den där beiga lilla hårbollen. Jag älskar redan skiten hur den där hunden och saknar den, så mycket att det gör ont i hjärtat. Vilket ju är helt absurt eftersom jag inte har träffat hunden än, och hunden existerar ju med största sannolikhet inte ens! Men så är det, och jag ska ha den där hunden, det finns inget alternativ, och jag är inbillar mig själv att jag kommer bli en bra hundägare, så mycket program av Hundcoachen som jag har sett och information om chowar jag har läst haha. 
 
Mitt kylskåp är helt jäkla tomt, har bara lite mjölk och en matlåda med lunch till imorrn kvar haha, men det är bra! Imorrn är det tenta (som känns förjävligt, inte en chans att jag klarar den), men sen åker jag ääääntligen hem, iiiih!! Känns så jäklar konstigt, får inte riktigt in det i huvudet haha. 
 
Nu är lägenheten städad och fin, nu ska jag packa ihop datorn och sen somnar jag! Vi hörs när jag är hemma i Trollis igen! :D