ChangeofHeart

2014-04-29
17:50:00

Jag kanske flyttar behövde komma bort från staden, med alla spöken av blandad sort, jag stack från allt ja jag stack fort

Mulen dag här idag, och jag valde att inte gå på föreläsningarna utan sitta hemma och plugga istället. Dels för att jag inte får ut nånting av föreläsningarna i ekonomistyrning, jag tycker bara han läser det som står på powerpointsen (som kommer upp på nätet efteråt) så det slutar bara med att mina tankar fladdrar iväg på annat och jag får ångest för att jag känner att jag kan använda tiden till annat istället. Så jag har suttit med grupparbeten och är nästan klar med min del, samt lite marknadsföring. Imorrn tänkte jag att det blir extern redovisning och organisation, variation tror jag på.
 
Hur som haver, häromdagen investerade jag i min dyraste foundation hittills - M.A.C.s studio fix. Och herre min skapare vad jag älskar den. Aldrig mer maybelline och annan skit! Passar min hudton perfa, inget oranget konsigt klet, och täcker gör den också. Sen fick jag med prover på två giorgio armani-parfymer, lancome ansiktskräm och lancome lipgloss. Parfymerna var lite för vuxna för mig haha, jag gillar när det luktar fruktigt och tjejigt, men jag är helt kär i lancome-produkterna, dom kostar dom 290 respektive 715 kr höh, så lipglossen kanske jag investerar i i alla fall.. Gjorde en rolig grej när jag hade fått hem foundationen btw, ser ni vad jag gjort haha? 
 
 
Ikväll ska jag titta klart på Catching Fire (började titta igårkväll) och äta youghurt med honung, längtar <3
Imorrn bitti är tanken att ta cykeln till elljusspåret och springa ett varv om vädret tillåter, men det ska tydligen bli regn så vi får väl se. Sen blir det plugg och kanske lite städning, det måste ju vara fint när K kommer på torsdag ;)
 
 Har hittat årets sommarlåt, underbar och somrig är den:
 
Ikväll så skapar vi nya minnen
vi ska leva som unga igen
Försten i vattnet vinner
och jag lovar komma hem igen