ChangeofHeart

2013-04-20
14:16:00

We are like young Volcanoes

I veckan har det shoppats lite, för även om jag långt ifrån har en stor inkomst tycker jag man måste få unna sig ibland, även om det kanske inte blir en LV-väska då.. :P
För mig del blev det lite saker från body shop (jag har ju typ redan allt därifrån jag behöver, men jag kunde inte låta bli), nya träningstights + jacka, hårfärg och en frän kjol med tigrar på. Jag ville öka motivationen lite med nya träningskläder, det skadar ju aldrig med nya kläder, och nu blev dom svarta med limegröna detaljer :D specialerbjudande var det dessutom, hallelujah säger en fattig 19 åring! Det var dags att färga håret igen och den här gången ville jag ha stor skillnad, så jag köpte permanent färg. Om jag bara ska färga utväxten eller så brukar jag köra på intensivtoning eftersom det är billigare, men nu ville jag bli ljusare på riktigt i håret och då får man lägga ner lite extra pengar :) 
 
Red igår också, jäklar vad med träningsvärk jag har i vaderna idag, men bra gick det! Krävdes en del dock, men hästen gick i fin form och galoppserpentinerna satt nästan, alla hästar blev pigga och började busa runt och resa på sig, tredje gången i rad hästen börjar skutta runt med mig på ryggen, jag tror jag gör nåt fel haha :P
 
Som som några av er säkert redan vet älskar jag ju Fall Out Boy, och jag gjort det i många år. Jag fällde en liten tår när dom för några år sen gick ut med att dom skulle splittras, men sen visade det sig för några månader sen att dom är tillbaka och har spelat in ett nytt album i hemlighet :D Save Rock and Roll heter skivan, och här är en av mina favoriter därifrån!
 
 
Om ni inte riktigt hajar videon är det för att det är den tredje i en serie, här har ni ettan (http://www.youtube.com/watch?v=LkIWmsP3c_s)
och tvåan (http://www.youtube.com/watch?v=5hDZbroaQDc)
inte för att man hajar jättemycket efter det heller haha ;)