ChangeofHeart

2014-12-15
21:41:44

Musikhjälpen packpanik och krämberoende

Åh hela förra veckan var ju musikhjälpen veckan, en av dom mysigaste veckorna på året. Jag tittar slaviskt varje år varje sekund jag bara kan, och bidrar alltid med en liten slant. Hittills har det bara blivit 50 kr per år ungefär, men jag tänker att jag ska ge så mycket mer när jag har ett jobb och mer pengar sen.
Min fina fina mamma ger alltid mycket pengar till välgörenhet, och i år har hon slagit nåt slags rekord. Elefantfadder, rädda barnen, gett presenter till hemlösa och svenska barn i fattigdom, synskadades riksförbund och parkvakter i afrika, om inte något annat också. Jag ska bli som min mamma när jag blir stor, snällare människa finns inte.
 
Och då är det ju inte utan att få dåligt samvete som jag tittar runt i min lilla lägenhet som är helt överbelamrad med grejer. Garderoben är proppfull, badrumsskåpet, sminklådan och skrivbordet lika så. Jag behöver ju inte ens en tredjedel utav allting, men det är ju så fruktansvärt roligt att köpa saker. Speciellt kroppsprodukter har jag märkt, har så mycket krämer, scrubbar, tvålar, rakkrämer och hårprodukter så det är ju äckligt. Jag har verkligen bestämt mig för att jag inte ska köpa mer saker nu förrän jag tagit slut på dom jag redan har. Efter London. Där ska det shoppas.
 
 
 
Och med mycket prylar kommer problem när man ska åka härifrån i 2 ½ vecka på onsdag. Inte blir det lättare när man ska packa till London, fjällstugan, jul, nyår och sin födelsedag heller, och man har världens minsta jäkla väska här. När jag ska tillbaka får jag ta en större väska eftersom jag förhoppningsvis (håller tummarna) får med mig lite julklappar och födelsedagspresenter hem (även om jag endast har önskat min pengar). Och det jag shoppat i London såklart. Konsumera mindre var det ja.